Sunday, 9 September 2012

re itu re ini

Macam dah lama terbiar blog ni. Macam la sibuk sangat kan sampai tak ada masa nak update. Padahal banyak benda yang terjadi, tapi blog ni bukan tempat aku meluah rasa. Aku dah jumpa tempat lain yang lebih baik untuk meluahkan semua kekusutan yang ada. Jadi sekarang ini blog ni aku nak jadikan catatan seperti yang sepatutnya lah. Tempat untuk berkongsi apa jua samada ilmu atau pengalaman. Tapi aku dah kering idea nih tak ada benda update. So sampai sini dulu sementara idea datang lagi. re-blog n re-set.

No comments:

There was an error in this gadget