Thursday, 23 June 2011

ops! terleka sebentar!

adui, mana pergi prinsip hidup aku nih? boleh pulak aku abaikan mereka. nasib baik cepat sedar. bahaya betul. ok, sekarang masa untuk balik ke jalan yang sepatutnya. insyaAllah itu jalan yang benar. biar lah apa orang nak kata, tapi itu aku punya pasal. janji apa yang aku buat betul. no more buat buat tak ingat, hahaa! gelakkan diri sendiri. tapi masih waras la. sekarang hanya perlu buat apa yang aku buat. jangan toleh lagi. mintak petunjuk Engkau bukan engkau. yang penting jangan sampai terleka lagi. jangan buat hal lagi wahai hati.

Saturday, 18 June 2011

TTS belangR

Suzuki belangRian! semuanya sempoi. Malangnya aku tak dapat nak join diorang ride sebab dah janji nak main badminton dengan budak budak ni. Motor diorang semua mengancam, segan pulak motor aku yang stendet mendet ni nak join.haha. Thanks geng! Salam perkenalan dari aku alem BLE. Senang senang nanti jumpa lagi kita ride puas puas. SUZUKI way of life!

Friday, 17 June 2011

saya rasa saya tunggu awak

bertemu dan di duga. moga berjaya! tapi hasrat tu? huh. putus asa? mungkin. tapi untuk sekejap je.macam biasa.haha. dan bila esok kita kan bertemu kembali.. eh, macam nora elena. lebih kurang la. plot nya sahaja lah. tapi kesudahan belum di ketahui lagi. dia kata jangan,aku tak peduli. degil. tapi biasa nya, aku yang makan hati. haha. tak apa. sudah biasa. mohon pada Dia. sentiasa. banyak yang nak di cerita, tapi tak siapa nak mendengar, terutama dia. lagi pun semua ini adalah rahsia. tapi yang pastinya dia adalah dulu kini dan selamanya. tapi adakah aku ini dulu kini dan selamanya juga?

Sunday, 12 June 2011

kijang nelang!

3/4 stadium kita punya tapi ball possesion sampai ke 75%? dah dapat sebiji terus macam tak nak main. mentang lah dah pernah ajar si lawan tu 3-0. mental player kite tak kuat. baru 1-1 tapi act dah macam nak kalah. ingat pergi stadium nak happy, tapi makin mental bila keadaan panas, lapar, air pun selling fast. aduih. bertambah tambah tension. gomo!

Wednesday, 1 June 2011

1 dua tiga

dah tua. ah, nak kawin! tapi sebelum tu nak tolong mak dengan ayah dulu.he. semoga ini adalah satu permulaan yang baik untuk kita. peace!
There was an error in this gadget